Авто и ръчни инструменти с качество на професионални марки

Инструменти за автомобил | avtotirmarket.com

Инструментите са неизменна част от ежедневието ни. Те са ни необходими за извършване на всякакви дейности, от най-простите до най-сложните. Ръчните инструменти са най-широко разпространените и се използват за най-различни задачи, като монтаж, демонтаж, ремонт, обработка на материали и др. Автоинструментите са предназначени за работа с автомобили и включват широка гама от инструменти, необходими за извършване на ремонти и поддръжка. Специализираните инструменти са предназначени за конкретни задачи и са незаменими за професионалистите.

Ръчни инструменти

Тази категория включва няколко раздела, всеки от които съдържа широка гама от уреди авто аксесоари за монтаж и сглобяване с различни видове ключове; клещи, щипки, отвертки, брадви, триони, ножове, чукове, менгемета, скоби и различни видове комплекти и много други. 

Ръчните инструменти ще станат незаменим помощник в автосервизното обслужване, бояджийски камери и ремонтни работи, а удобните и функционални комплекти ще направят ежедневната работа удобна и безопасна. Богатият асортимент от нашия каталог ще ви позволи да изберете пълен арсенал от необходимите висококачествени инструменти за ремонт на автомобили и строителни работи от всякакъв тип.

Автоинструментите са от съществено значение за всяка работа по обслужване или ремонт на автомобили, независимо дали се извършва в професионален гараж или в частен гараж. Инструментите за професионални услуги могат да включват специализирани инструменти, ръчни инструменти, отвертки, гаечни ключове с различни размери, тресчотка и др. AvtoTirmarket.com предоставя широка гама от инструменти за автосервиз на достъпни цени с бърза доставка.

Най-добрите комплекти инструменти за автомобили са длъжни да включват всички основни неща и всичко необходимо, за да завършите работата. Има нещо както за сервизи, така и за професионалисти и любители. Всички необходими аксесоари и инструменти за ремонта и поддръжката на вашия автомобил можете да намерите на нашия сайт. Качеството и професионалната гаранция идват с всяка покупка от нас, така че можете да се доверите, че покупката ви е в сигурни ръце.

Специализирани инструменти

В този раздел на нашия каталог можете да намерите голяма гама специализирани инструменти – изделия, предназначени основно за точно определен тип ремонт на автомобила. Усложняването на конструкцията на съвременните превозни средства води до факта, че ремонтът е почти невъзможно без използването на специализирани авто инструменти . Прилагането на специалните инструменти е много важно за ефективното за функциониране на вашият сервизен център. Намалява времето за дадени операции няколко пъти , подобрява производителност, намалява риска от повреда на автомобила по време на ремонт.

Ръчни и електрически инструменти

С рязането на дърво и тънки материали, ръчна мозайката успешно ще се справи. Строителните инструменти също са многофункционален електроинструмент, с който можете да премахвате различни покрития като боя, лак и други. От повърхността, сухи или размразяващи, метални спойки или калаени метали и много други. За почистване, полиране на дърво, метал или пластмаса, нашата компания предлага разнообразие от модели шлифовъчни машини с различен капацитет, оборудване и дизайн.

Също така в асортимента на фирмата ни има триони, машини, водоструйки с високо налягане и много други които помагат за успешно справяне с упоритите замърсявания на различни видове повърхности – с помощта на мощна водна струя. Това устройство може дори да почиства тротоари и фасади на сгради. Закупуването на такъв универсален инструмент ще помогне за решаването на много от проблемите с почистването. Универсалните специализирани електроинструменти на фирмата, са висококачествени, леки и удобни уреди за ремонт на моторни превозни средства и строителна техника.

Газови инструменти

В тази категория предлагаме газови генератори, резачки, косачки и газови косачки.

Газогенераторите се използват широко като основен или резервен източник на електроенергия в страната, по време на строителството и други. Такава мини електроцентрала е много удобна и лесна за използване, а също така ви позволява да осигурите енергия дори на малка строителна площадка. Висококачественият и надежден газов генератор може да предпази от непланирани прекъсвания на електрозахранването и да гарантира стабилна работа.

Бензиновите тримери са чудесни за косене на трева на трудно достъпни места, а косачката за трева е по-подходяща за ежедневна косене на трева, която се отличава от бензиновата секачка по наличието на уловител на трева и мощен двигател. Верижните триони са предназначени за рязане на дърва.

В зависимост от вида (домакински, полупрофесионални, професионални) резачки се различават по мощност, тегло, дължина на гумите и експлоатационен живот, а също така имат различни технически характеристики. Електрическите инструменти може да бъдат мобилни, те не изисква източник на енергия и имат много по-висока мощност от електрическите си колеги. В нашия каталог ще намерите широка гама от най-често срещаните модели бензинови инструменти и ще можете да направите най-добрия избор.

Заключение

Инструментите са незаменим помощник в ежедневието и работата. Правилният избор на инструменти е от съществено значение за ефективността и безопасността на работата. Най – доброто място да закупите автоиснтрументи на ТОП качество:

КОНТАКТИ

  • +359 878 440 979
  • гр. Пловдив
  • autotirmarket@abv.bg
  • www.avtotirmarket.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Горе